Identitat del responsable

Aquesta activitat s’articula de la següent manera:

 • Nom : aquest lloc web està gestionat per Marga Pérez i Herms DNI 35015252Y, que és el responsable del fitxer.
 • Seu Alcolea 157, entl 1ºA 08014  Barcelona
 • Contacte : podeu contactar al contacte
 • L’activitat : aquest lloc està dedicat a la divulgació sobre temes de psicologia través d’Internet information i la llista de correu abacpsicologia.com informatiu i comercial, incloent-hi les vendes i amb finalitats de màrqueting en línia.

Protecció de dades personals

El proveïdor compleix Europea i espanyola normativa de protecció de dades de caràcter personal i garanteix que el compliment complet de les obligacions disposades a la Regulació General de protecció de dades (RGPD) el Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter Personal (LOPD), el Reial decret 1720 / 2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD i altres normes vigents en cada moment i navegar per garantir el bon ús i tractament de dades personals de l’usuari.

Tractament de dades personals

Quines són les dades personals?

La protecció de dades llei defineix en l’article 3, a les dades de caràcter personals com “qualsevol informació relativa a persona natural identificades o identificable”.

A això cal afegir la informació de diversos que, quan recollits, pot conduir a la identificació d’una persona en particular. També constitueixen dades de caràcter personal.

Són més evidents exemples són el nom o l’ID d’una persona, però també es consideren informació personal de correu electrònic o fins i tot una adreça IPutilitzada en un moment donat (encara que aquest darrer exemple és més debatut si és realment considerar una dades personals).

Per què es recullen aquestes dades?

La recollida de dades personals a Internet és simplement ineludible en qualsevol lloc interactiu (amb comentaris, formes de contacte, etc.).

És a dir, un simple comentari al bloc, el seu nom (així ens pot conduir a l’altre en els comentaris) emmagatzemats en el blog, estic recollint les finalitats de l’acte un dades personals. Només amb això ja vam anar a les obligacions legals corresponents.

Les finalitats per a les quals aquestes dades es recullen aquí són tres:

 1. Possibilitar un sistema de comentaris de bloc.
 2. Permetre que podeu contactar amb mi a través del meu formulari de contacte.
 3. Crear una llista de subscriptors per correu electrònic que porti contingut exclusiu i avís de noves entrades en el blog, així com promocions comercials (en línia cursos normalment). És a dir, una llista que he de fer activitats de màrqueting per correu electrònic.

Quin tipus de dades recollides? Finalitat i legitimitat

En termes generals, s’emmagatzemen les dades personals recollides en un fitxer amb la finalitat exclusiva de l’ enviament de les comunicacions electròniques relacionades amb l’activitat de la web.

Les dades recollides són identificant i corresponen a un mínim raonable per dur a terme l’activitat realitzada. En particular, especialment protegit en cap moment no es recullen dades.

Això vol dir que ells seran utilitzades per qüestions com l’enviament de butlletins de notícies (newsletter), avisos de novetats i ofertes de nous comentaris al bloc, comercial, esdeveniments i, en general, qualsevol informació que consideri d’interès de abacpsicologia.com a als meus usuaris.

La legitimació per a la recollida d’aquestes dades neix del consentiment atorgat per l’usuari en qualsevol moment, marcant la casella de l’acceptació d’aquesta política de privacitat continguda en tots els llocs en què es recullen dades de caràcter personal.

Aquesta casella no està marcada, i fins que no es marca amb una acció expressa per l’usuari, no és possible realitzar l’acció en qüestió (alta com a Subscriptor, enviar comentaris, etc.).

Especificant, en aquest blog vaig recollir les següents dades personals

 1. El seu nom (sense cognom): en comentaris, formes de la llista de contacte i correu electrònic. No demanen el seu cognom
 2. El seu e-mail : en comentaris, formes de la llista de contacte i correu electrònic. Simplement imprescindibles per poder contactar amb vostè.
 3. La seva IP Adreça : la recollida de dades aquest fa intrínsecament WordPress. També és un fet útil per combatre el correu brossa.
 4. El seu lloc web (s) : Si el trànsit que rebut en els comentaris secció pot donar una mà per rebre qualsevol visita més en el seu lloc web, més tard!.

Automations

Hi ha tres tipus de tractament automatitzat en aquesta pàgina web:

 • El procés de subscriptors de Mailchimp eina.
 • La segmentació en la llista de correu, segons temes d’interès realitza sobre la base d’Estadístiques relatives a les obertures i feu clic a correus electrònics rebuts.

D’enviament “intel·ligent” missatges de correu electrònic basat en les respostes de l’usuari i professional que atén el servei en qüestió i que són intermedis a través d’aquesta plataforma

On són les seves dades personals en aquesta pàgina web guardada?

Per la naturalesa d’aquesta activitat, les dades personals d’aquesta web s’emmagatzemen en tres llocs:

 1. La web d’aquest servidors web : Aquestes web està situat a cdmon proveïdors (Privacy Policy)
 2. El meu proveïdor de màrqueting de correu electrònic, Mailchimp: (Privacy Policy)
 3. Finalitats de backup, còpies de la web i la llista de correu emmagatzemat en el meu propi suports d’emmagatzematge es guarden.

Quina durada tenen aquestes dades?

Hi ha una data de caducitat per a les dades recollides. Dades personals siguin baixa a petició de les parts interessades.

Política contra el correu brossa

Expresso el meu rebuig absolut a l’enviament de comunicacions comercials no sol • licitats o qualsevol conducta o manifestació coneguda com a “spam” i vaig invocar aposta per combatre aquestes pràctiques.

Per tant garantia a l’usuari que les dades personals recollides al lloc web es ser transferits, compartit, transferit o venut a tercers, excepte per desig del exprés (vegeu drets sota).

Com a mesura de protecció d’aquestes pràctiques que és la llista de correu de abacpsicologia.com doble opt-in que vol dir que l’e-mail de l’usuari que vol registrar és enviat que necessita un e-mail de confirmació per completar el registre. Només si el titular és confirmat des que l’alta de correu electrònic, això es completarà.

En el cas que tot i així un usuari rep les comunicacions d’aquest lloc web sense registrar, o han donat el seu consentiment exprés per tal inscripció, pot insubscriure des amb un simple clic qualsevol e-mail rebut (tots inclouen botó de subscripció ).

Drets d’usuari i la manera d’exercir-los

D’acord amb la RGPD Europea i l’espanyola LOPD, l’ usuari en qualsevol moment podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, Cancel·laciói oposicióamb el proveïdor de .

Per facilitar l’exercici d’aquests drets es presta en totes les comunicacions una zona baixa , que es traduirà en l’ eliminació immediata de les dades personals de l’usuari de la base de dades des del proveïdor d’e-mail màrqueting (Mailchimp).

Baixa en la meva llista, així com totes les altres actuacions a sol·licitar-los mitjançant el formulari de contacte que es queda en el lloc web, comunicar-se el que va passar o per demanar la retirada immediata de la informació des del meu sistema .

Em comprometo a córrer tots aquests drets en el termini legal màxim de 10 dies laborables. En la pràctica ho faig molt abans, com no tinc cap interès en tenir les seves pròpies dades, si no voleu.

1 accés

El dret d’accés és el dret de la informació afectada si les seves pròpies dades personals siguin objecte de tractament, la finalitat del tractament que, en el seu cas, que es realitza, així com la informació disponible sobre l’origen de Aquestes dades i les comunicacions realitzades o proporcionada per a ells.

2 correcció 

El dret de rectificació és que la persona interessada pot sol·licitar que les dades que arribar a ser inexacta o incompleta modificades.

3 cancel·lació

Aquest és el dret de les dades afectades que resulten ser excessiu o inadequat hauria de ser suprimit i està estretament relacionada amb els anomenats “dret a l’oblit” (veure més avall).

4 oposició

Dret d’oposició es refereix a la dreta de la persona interessada per al tractament de dades personals no es realitza o cessar en els casos que no és necessari per al seu tractament, que en el cas de prospecció comercial arxius o tenen la finalitat de les decisions relatives a la persona refereix i basat exclusivament en el tractament automatitzat de les dades.

5 portabilitat i sense limitació de tractament

Aquest dret és que es poden sol·licitar les dades en una estructura de format, ús comú i format electrònic, sempre que sigui tècnicament possible satisfer la teva petició.

És anglès, això significa que pot demanar les seves dades a la Oficina habitual com a formats de fitxer Excel o CSV, per exemple.

En el cas d’aquest lloc, les dades amb tan pocs i trivial probablement no veure seu sentit. No obstant això, ho pot fer si t’agrada.

6 dret a l’oblit

El dret a l’oblit és un nou concepte de la RGPD una mica més complexa afectant, especialment els llocs que exposar públicament les seves dades, és a dir, llocs web com xarxes socials i les diferents plataformes de Google.

Aplicar al meu cas, se centra en el dret a la cancel·lació de les vostres dades (en el cas de la llista de correu) i en l’eliminació dels seus comentaris en l’àrea de comentari si ho desitges.

This post is also available in: Castellà