Em vaig Llicenciar en Psicologia l’any 1982 seguint la meva formació durant 7 anys al servei públic de referència del districte de Sants-Montjuïc, Hospital Sant Pere Claver, això em va proporcionar una experiència fonamental pel desenvolupament de la meva professió.

Vaig inaugurar el centre ABAC PSICOLOGIA l’any 1983, on he anat incorporant diferents serveis d’assistència psicològica. La Formació Continuada en un ampli ventall de temes, un Post-grau en Psicoteràpia i el treball en altres entorns laborals, m’han permès adquirir els coneixements necessaris per atendre un ampli espectre de situacions.

En el centre hi atenc: infants, adolescents, joves, adults, parelles, famílies i avis.

Crec que LES CLAUS DEL MEU TREBALL radica en tres aspectes:

  • L’abordatge multidisciplinari dels meus pacients, la coordinació entre els diferents professionals que sovint intervenim en el suport de les persones amb dificultats, genera un espai de contenció imprescindible per vèncer-les. Unificar criteris a l’hora de pensar en el camí a recorre és bàsic per la persona que està en un moment vulnerable.
  • La perspectiva que em dona el treball amb persones de totes les edats facilita la comprensió de com es viuen les coses a les diferents etapes de la vida, les empremtes que van deixant i les seqüeles que van quedant. Això possibilita el trobar eines per fer front a les vicissituds de la vida.
  • M’agrada generar un clima acollidor, parlar dels aspectes més íntims i difícils no és senzill, cal generar complicitats des de l’afecte per poder anar desgranant el malestar i poder conviure amb la nostra realitat.

This post is also available in: Castellà